SARKIS

Friday, July 29, 2011

LGE mesti cuba dahului Persekutuan isytihar bonus kakitangan awam supaya populariti PR meningkat macam tahun lepas!

tahun lepas kalau Penang tak isytihar BKK dahulu, jangan harap le kakitangan Persekutuan yang lain nak merasa RM1000 tu

tahun ni apa kata LGE merealisasikan harapan untuk dapat sebulan setengah bonus supaya Persekutuan takkan mengaku kalah pada Penang....hehehe

cubalah CM...untung2 populariti bertambah bagi PR

aku nasihat je.....

Friday, July 22, 2011

sape yang MENIPU sebenarnya? BODOH!





di utara, orang dok tengok BERSIH media coverage dari Siam, manakala di selatan, mereka tengok dari Channel News Asia....apa lagi yang korang cuba nak belit ni

cukup lah....dari jadi ejen parti AMenO ni....jadilah ejen RAKYAT yang sebenar

Thursday, July 21, 2011

fofesyenal sungguh pDrM buat tayangan Bersih 2.0

hish....200 orang woi yang dipanggilnya

nasib baik waktu kat carcosa dulu sikit je, bole ler pecah 'rekod'

sambil 'brief' syok sendiri kat audience yang 'terlebey' bijak, boleh juga ambil peluang nak ampu bos kat atas sana tanda 'aku buat kerja'

nape tak tayang secara penuh di media prima dan rtm, kan lebey mudah cerita....lagi bagus akan ramai orang luar bandar percaya.....cubalah.....jangan tak buat

nati semua akan tak caye pada youtube dan malaysianinsider.....maklumler ape pDrM buat semua kene percaya....ianya untuk 'kebaikan semua rakyat malaysia'

kenapa ler semua orang dengki kat kite....sebab kite lebey fofesyenal nya.....kekekekeke

Friday, July 1, 2011

China celebrating CPC's 90 years annivesary showed in local TV

video

am i promoting CPC....no!

This is what CCTV thru Astro showed to Malaysian last night.

What is the big deal....China's successful in becoming economy giant thru CPC...and it was well known

even Malaysia have sealed international relationship with China...does that means we support communist...of course BIG NOT!

PROPA! PROPA! PROPs!